”Camino Portugues” - ved Hanne Thordsen

Foredrag i konfirmandstuen ved Oure præstegård Onsdag den 15.november kl.15.00- 17.00

”Camino Portugues”  - ved Hanne Thordsen

”Alle veje fører til Rom!”, plejer vi at sige, men selvom pilgrimsmålet Santiago de Compostela ligger ved den fjerneste kyst i Vestspanien, så er der også rigtig mange veje, der fører til Santiago. En af dem kommer sydfra – fra Portugal og det er indtryk, billeder og gode historier fra den rute Hanne vil underholde med denne eftermiddag.

I maj/juni 2015 gik hun ca. 300 km. ad denne rute fra byen Porto i Nordportugal til Santiago de Compostela og videre ud til verdens ende ”Finisterre” Europas vestligste punkt.

Hvad gør man, når knæene ikke længere vil bære rygsækken og hvordan kan tanken om Stokkebække Strand bære en de sidste kilometer til næste by eller herberg?