Fælles Fastelavnsfest for børn og skøre voksne

Vi havde en herlig fastelavnsfest sidste år - og gentager derfor succesen - Borgerforeningen, ”Vores hus i Oure”, Oure traditioner, Oure friskole og kirken inviterer til én stor fælles fastelavnsfest.

Fælles Fastelavnsfest for børn og skøre voksne

Kom udklædte i kirke og oplev en festlig gudstjeneste for både store og små  søndag den 11.februar kl.14.00, hvor årets minikonfirmander vil optræde med forskellige sange.

Efter gudstjenesten er der denne gang tøndeslagning ved Oure friskole (Hvis vejret er dårligt har vi fået lov at trække inden døre i aulaen)  og efterfølgende er der fastelavnsboller og kaffe/the og saft i lokalerne ved ”vores hus i Oure”.

Alle er velkomne.

Venlige hilsner fra Borgerforeningen, ”Vores hus i Oure”, Oure traditioner, Oure friskole og Oure kirke