Fælles Gys og Græskar!

Tirsdag den 31.oktober kl. 15.00 fejrer vi Halloween for alle , der har lyst til gys og græskar.

Fælles Gys og Græskar!

Både børn, unge og voksne opfordres til at komme i gruopvækkende, og skrækindjagende kostumer

Vi mødes kl.15.00 på Oure friskole i aulaen, hvor der er sat borde op, så vi kan komme i gang med at skære sjove eller uhyggelige græskar hoveder. Det er kun fantasien, der sætter grænser!  - og der vil være en præmie til det mest fantasifulde græskarhoved!

(Medbring gerne selv knive og andet til udhuling af græskarrene)

Der er saft, kage og kaffe, som man kan lune sig ved midt i al uhyggen!

Vi afslutter med en kort familiegudstjeneste i Oure kirke, hvor vi sætter vores udskårede græskarhoveder med lys  på kirketrappen op til Oure kirke, så de kan lyse for alle.

Alle er velkomne.

Venlige hilsner fra Oure friskole, Borgerforeningen, "Vores hus i Oure" og Oure kirke.