Fionian Quartet

Tysk kirkemusik versus italiensk virtuositet. Kom og få en musikoplevelse tirsdag den 28.november klokken 19.00 i Oure kirke.

Fionian Quartet

I dette program, som med stor succes har været opført i kirker og musikforeninger over hele landet, tilstræber ensemblet at demonstrere kontrasterne mellem den seriøse tyske stil og den livlige italienske musik.

Den tyske barok præsenteres ved arier, kantater og sonater af bl.a. Buxtehude, Telemann og Bach samt uddrag af Händels værk ’Neun Deutsche Arien’.

Fra Italien byder programmet på vokale og instrumentale værker af bl.a. Vivaldi, Scarlatti, Stradella og Corelli. Dertil små uimodståelige satser af de tidligere komponister Caccini, Monteverdi og Frescobaldi. Fionian Quartet udvider løbende repertoirelisten, hvormed programmerne altid skræddersyes til den enkelte koncert.

Fionian Quartet (tidligere Fionian Baroque) er et professionelt barokensemble, som blev dannet i 2011.

Ensemblet består af:

• Marie Louise Odgaard – sopran
  • Monica Schmidt Andersen – blokfløjter
  • Ida Franck – barokcello
  • Tina Christiansen – cembalo og orgel

Det er en Koncert med glæden og det musikalske nærvær i centrum.

Alle medlemmer i ensemblet nærer en stor kærlighed for barokmusikken, og kvartetten har inden for de seneste år spillet adskillige koncerter over hele landet.

Kvartetten præsenterer altid musikken i løbet af koncerten og gør en dyd ud af at formidle musikken med en personlig vinkel og gode historier.

"Fionian Quartet's fire friske fynboer charmerede det talstærke publikum med liflige toner... Alt i alt en koncert, som vil stå i erindringen." Britta Knudsen, Organist i Jetsmark Kirke.

Aller er velkomne! - Vel mødt!