Indbydelse til minikonfirmandundervisning.

Kære elev i 3. klasse og dine forældre! Hvis du går i 3. klasse vil jeg gerne  invitere dig til at være minikonfirmand hos mig tirsdage eftermiddage.

Første gang er tirsdag den 24.oktober og sidste gang tirsdag den 28.november.

Som minikonfirmand kommer du og dine kammerater til at

• høre gode historier fra bibelen.
  • lege inde og ude
  • synge sange og salmer.
  • gå på opdagelse på kirkegården og i kirken
  • lave kreative ting.
  • få en forfriskning med brød, frugt eller grønt

Minikonfirmand er for alle børn i 3.klasse. Du behøver ikke være døbt for at gå til minikonfirmandundervisning. Det er gratis at deltage.

Tid og sted:

Vi mødes  tirsdage  Kl. 14.35-16.00  ved Oure præstegård,  Albjergvej 30, 5883 Oure. (konfirmandsalen) Skolebussen holder lige ud for præstegården.

I løbet af forløbet vil vi også deltage i Halloween (tirsdag den 31.oktober), hvor vi skærer græskar og afslutter med en gudstjeneste. i Oure kirke.

Vi afslutter forløbet med en familiegudstjeneste. i Vejstrup kirke 1.s.i advent, hvor alle børn bærer lys ind i kirken og hvor minikonfirmanderne optræder.

Tilmelding til Jane Fromberg senest 2. oktober:

Jeg glæder mig til at se jer!

Med venlige hilsener sognepræsten

Jane Fromberg