Nytårsgudstjeneste i Lundeborg kirke

Traditionen tro  vil der være  en fælles Nytårsgudstjeneste for de 3 kirker søndag den 31.december klokken 14.00 i Lundeborg kirke.

Nytårsgudstjeneste i Lundeborg kirke

Nytårsaften, den 31. december, er årets sidste aften og markerer således både afslutningen på  kalenderåret 2017, men er samtidig begyndelsen på et nyt og ubrugt år - 2018.

Nogle forbinder nytårsaften med fest og farver og krudt og kanoner, men for mange er nytårsaften også en aften, hvor vi dvæler lidt ved det gamle år, som vi er på vej ud af. Helt naturligt er det en aften, der maner til eftertanke hos os; Hvad bragte det gamle år og hvad vil det nye år mon bringe os?

Både de glædelige og de sorgfulde begivenheder i livet  fylder én på en særlig måde netop den aften.

Efter gudstjenesten vil der være mulighed for at ønske hinanden et godt nytår – og dertil skåle i et glas mousserende vin  samt nyde et stykke kransekage i  sognehuset ved kirken.

Alle er velkomne!