Frivillige

Ved kirkerne i Oure, Vejstrup og Lundeborg kirker er vi så heldige at vi har en gruppe frivillige medarbejdere.

Frivillige

Til arrangementer i sognehuset/sogneeftermiddagene bliver der bagt og lavet kaffe. Ved fyraftensgudstjenesterne bliver der lavet aftensmad. De frivillige dækker og pynter  borde og rydder op.

Der er også frivillige der bager til udegudstjenesten i præstegårdshaven, til høstgudstjenesten samt til Alle Helgens gudstjenesten.

Alt sammen er det med at  sprede den gode stemning - og er en uvurderlig hjælp for at kirkens mange aktiviteter kan gennemføres.

De frivillige inviteres  til en årlig sommerudflugt sammen med menighedsrådet og kirkens ansatte.

Vi kan altid bruge flere hjælpere, så skulle du have lyst til at give en stor eller lille hjælpende hånd, er du meget velkommen til at kontakte: