Konkurs: Hvad er forskellen mellem kapitel 7 og kapitel 13?

Når forbrugerne overveje muligheden for konkurs generelt, er det middel, de specifikt henviser til kapitel 7 konkurs. Effekten af indgivelsen er at varetage nogen belemret med gæld fra at skulle betale gæld ikke længere sikret med en gyldig lien. Det har også den fordel, der tjener som en retskendelse til kreditorerne (eller deres inkassobureauer) at stoppe hassling du gennem telefonopkald, breve og personlig kontakt i et forsøg på at få dig til at betale gælden. Men hvad, i realiteten betyder det for dig låntager?
Kapitel 7
Indgivelsen kapitel 7 konkurs betyder ikke, at alle dine gæld straks er elimineret i deres helhed. Snarere, sikrede gæld skal være stadig blive behandlet. Det betyder, men som almindeligvis usikret gæld som kreditkort regninger og lægeudgifter skal ikke betales tilbage. Men at komme ud af kniben her kommer ikke uden omkostninger. Snarere, indgivelsen kapitel 7 ofte betyder den nødvendige likvidation (sælge ud) af de fleste af dine personlige ejendele. Mens der er forventer begrænsninger for hvad kan blive konfiskeret af kreditorerne (f.eks. dit hjem under homestead beskyttelse), at kreditorerne vil sælge ud af de fleste af dine værdifulde ejendele til at betale en del af din gæld til dem. Derudover vil din kreditværdighed blive hærget af denne ansøgning. I indgivelse kapitel 7 konkurs, har du hovedsagelig proklamerede til verden at du er ikke længere værdige til at blive betroet med fremtidige kredit. Der udspiller sig næsten for så vidt som det bliver næsten umuligt at få et realkreditlån til et nyt hjem, en billån, kreditkort, og begrænser selv meget små former for kredit som apparatet finansiering og til tider payday lån. På grund af de mange ulemper for indgivelsen kapitel 7 konkurs ser mange enkeltpersoner har behov for gældslettelse for andre muligheder.
Kapitel 13
En sådan mulighed er kapitel 13 konkurs. Kapitel 13 arkivering betyder ganske enkelt, at du omstrukturerer din gæld ved at forhandle med dine kreditorer og oprettelse af en plan til at betale dem i løbet af tre til fem år. Så er det en formel erklæring, som du vil og har arbejdet med kreditorerne, så de får deres penge, kun på et lidt langsommere tempo end de kunne have ønsket. Af lovende til at betale din gæld, er du lov til at beholde værdifulde personlige ejendele såsom dit hus og bil. På en lignende måde, kan tager dette skridt begrænse nogle af skader til din kredit score, der er afholdt med en ansøgning til kapitel 7 i modsætning til kapitel 13. Aftale indgået med kreditorer er typisk skal du betale din regelmæssige månedlige betalinger, plus et ekstra beløb, der over tid kan du blive fanget på dine betalinger over tid.
Der er både fordele og omkostninger til uanset hvilken konkurs tilgang du beslutter at tage. På den ene side giver filing kapitel 7 dig frihed til at slippe af med den tunge gæld, der er i øjeblikket hænger over jer, mens kapitel 13 giver dig kun mulighed for at omstrukturere gælden for at være mere håndterbar. Men på den anden side filing kapitel 7 betyder også afviklingen af næsten alle dine værdigenstande samt den total ødelæggelse til din kreditværdighed, mens filing kapitel 13 tillader dig at holde mange af dine ejendele samtidig holde din kredit score intakt.

2 thoughts on “Konkurs: Hvad er forskellen mellem kapitel 7 og kapitel 13?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.